Rejsedoktor - Vaccination og beskyttelse mod malaria

Søg
Forsiden Kontakt os Sitemap Printvenlig side
Dengue feber, seneste rapporter
13. december 2009
Australien
For to uger siden blev der fundet 3 tilfælde af dengue feber i Cairns, Quesnland, og der er nu rapporteret 2 nye tilfælde, det ene i Cairns det andet i Townsville.

Brasilien
Antallet af dengue feber tilfælde fortsætter med at stige i delstaten Rondonia. Der er indtil nu registreret over 1000 tilfælde i år og alene 70 nye tilfælde den sidste uge. Hårdest ramt er Riozinho distriktet, 10 km fra Cacoal.

Malaysia
Sundhedsministeriet har udsted en landdækkende advarsel om dengue feer, efter at der er rapporteret 819 tilfælde med 3 dødsfald. Alene i sidste uge er rapporteret 99 tilfælde.

Paraguay
I den sidste uge er der fundet 50 tilfælde af dengue feber, alle fra La Suerte og San Clemente som er en del af Sgto. Jose Felix Lopez (Puentezino), Concepcion.

U.S.A.
University of Florida advarer om at dengue feber er på vej tilbage til Florida efter 50 års fravær. I sidste uge er der fundet 20 tilfælde af dengue feber smittet lokalt i Key West, Monroe County.

Vietnam
I perioden januar til oktober har der været ca. 77.000 tilfælde af dengue feber i Vietnam. Antallet er faldet især i den sydlige del af landet, mens det er stigende i den nordlige del af landet. I september blev der rapporteret 17 140 med 14 dødsfald.

Kilde: ProMED